Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

YÜREĞİR BELEDİYESİ’NDEN HER EVE MASKE

YÜREĞİR BELEDİYESİ’NDEN HER EVE MASKE

BAŞKAN KOCAİSPİR: “4 GÜNDE 130 BİN BANDINI AŞTIK”

BASKAN KOCAISPIR: “4 GÜNDE 130 BIN BANDINI ASTIK”

Küresel salgin Koronavirüs ile mücadele kapsaminda kültürevlerinde maske üretimine baslayan Yüregir Belediyesi ilçede her haneye 5 maske dagitma karari aldi. 23 Nisan’da baslayan uygulamayla kisa sürede Yüregir’de 69 mahallede 130 bin maske dagitildi. Kalan 38 mahallede ise dagitim hizla devam ediyor.

Yüregir Belediyesi geçtigimiz günlerde koronavirüs ile mücadele kapsaminda kültürevleri bünyesinde maske üretimine basladigini, ayda 600 bin adet üretim yapilacagini ve üretilen maskelerin de ücretsiz olarak dagitilacagini duyurmustu. Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in talimati ile 23 Nisan’da Yüregir’in tamamina dagitimlar basladi. Yogun bir mesai yapan ekipler kisa sürede ilçede 130 bin adet maske dagitimi yapti.

Konu ile ilgili açiklama yapan Baskan Kocaispir, “Allah’in izni ve devletimizden aldigimiz güç ile bir yola çiktik. Koronavirüs tedbirlerinden hareketle belediyemizin ürettigi maskelerimizi her eve 5 adet olmak üzere dagitimlara basladik. 4 gün gibi kisa bir sürede 130 bin bandini asmanin sevincini yasiyoruz. Her hanemize ulasarak ilçemizde maskesiz kimseyi birakmamak üzere canla basla çalisiyoruz.” dedi.

Özel hazirlanan grafiklerle maske dagitimi ile ilgili rakamlar saat saat Baskan Kocaispir ve Yüregir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarindan düzenli olarak paylasiliyor.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı